Monday, April 23, 2012

haihh~~




\\Assalamualaikum// n hye...
Konbanwa minna-san... tadi kat sekolah ade bebudak yang kena denda... huhuhu.. itu aje.. oke.. sebenarnya, hari niy aq nk cakap pasal trend remaja sekarang  yang bg aq xpyh lah sume tu.. hehehe.. jgn mara ea... :)..

oke.. hari tu aq on9 fb, pastu aq nmpk lah sorang kwn fb aq ni, die punye gamba, berdiri tgh2 jalan raya... bajet hebat lah tu kot... hak3... xder2,,, jgn marah.. gurau2 ajer... tapi aq xleh bgitau lah pulak sape kan.// tak baik mengaibkan orang niy.. berdosa..(dengar lagu pun berdosa jugak, he3)... mase aq tgk pic die, adelah komen dari cik abg die kot., biase lah ade gamba adelah komennya.. huhuhu.. aq bacelah komen diorang.. hadoii,, ape tuh,, aq xpaham!!.. memang aku kena bace ulang2 kali... barulah paham... meh aq kasi ayat yang die komen... --> "Jlqn ke mqnq2 qdk ?? Ke syurgq kew ? hqkhqk " diambil dari facebook sendiri niyh...aq tnyer korang lah.// first korang bace ayat tu korang paham tak? mungkin ade yang paham, ade yang tak kot.. xkesahlah.. tapi aq nk bgitau aje lah... hope korang xmarah lah kan... kalau marah pun wat2 dono je.. he3... kalau kite guna huruf "q" sebagai huruf "a".. kalau korang dh biase tekan keyboard "a" tu jadi "q"... aq tkut ketagih aje... agak2 korang lah kalau korang kena wat assignment ke pape jer lah.. dengan bertaip... aq tkut korang ketagih guna huruf "q" sebagai huruf "a" nanti bila korang taip orang lain xdapat bace plak.. xpasal2 telur ayam(0) free2...haishh... jgn marah.. nk bagitau ajer...

Lagi satu.. penah tak korang tengok ker terbaca ker terpape jer lah... perkataan "Pukimak"... aq harap korang boleh hentikan lah perkataan tu... bkn ape.. korang tau kan ape maksud perkataan tu kan... "Puki" maksudnyer alat sulit pompuan... "Mak" mak lah... kalau kita smbung dua2 tu... jadi.. paham2 jerlah... kan xpasal2 memalukan kaum ibu aje...MasyaAllah... haisshh... pelik2 betul lah bahasa zaman sekarang...

mata pun dh mengantuk dah niy... jadi,, selamat malam... jumpa lagi.. wailalliqa` maasalam... Assalamualaikum...

*aq xupdate tuto sebab xtau nk wat tuto ape.. aq suke wat tuto yg direquest jer sekarang..xder request xder tuto lah*

1 comment:

  1. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete