Wednesday, November 20, 2013

EXO dan aktres Kim Yoon Hye akan ditempatkan di special collaborative stage pada '2013 MelOn Music Awards'!

\\Assalamualaikum// n hye...
Muahaha, dah lama tak update news kan? hahaks... So, minta maaf sangat2.. haha, Aisyah pernah bgitau kan yang Aisyah just update news yang luar dari negara Malaysia je kan? haha. ngee~, Takpe2, nanti kalau ade masa InshaAllah Aisyah akan update pasal Berita2 dalam Malaysia ni pulak ek. :D.
So, dah baca tajuk tu? Oho~ sape minat EXO? Angkat kaki cabut lari kay . Aisyah tak minat korea tapi ade la jugak dengar lagu dorang sikit2 tu. haha, jangan risau Aisyah tak rampas ek Bias korang tu.Eh3,Jangan Marah XD. Aisyah minat Lelaki Anime a.k.a Fictional Character je. Ngee~ hahaks.

Berbalik pada tajuk tu. :D Sabar2, Aisyah tau ramai minat EXO kan? haha, Aisyah pun tapi lagu die jelah. XD Ops Luhan? ngee~ Jangan Marah.. hahahks.XD  . Shh, diam2, nak bagi keterangan ni. haha.
Okay.

Sebelum2 ni kan ade gossip pasal EXO akan ditempatkan di Special Performace/Persembahan Khas yang diilhamkan oleh "Twilight" untuk berlakon sebagai pelajar sekolah tinggi/high school dalam lakonan bergenre "Love" or cinta yg melibatkan seorang perempuan dengan lelaki serigala. dan sekarang telahpun ada maklumat yang sah mengenai perempuan tersebut.

Perempuan yang dimaksudkan dalam siri ala-ala cinta ni ialah Kim Yoon Hye,? Eh sape ni? ntah la Aisyah pun tak kenal. hahaks. XD Korang mesti kenal punye kalau peminat tegar korea kan? kan?kan? okayy sambung.  Gadis sekolah tinggi tu akan dimainkan oleh Kim Yoon Hye dan Star Fox Entertainment mengesahkan bahawa Kim Yoon Hye ni merancang untuk mengadakan persembahan terkejut dengan EXO pada "Anugerah Juara Lagu 2013/ 2013 MelOn Music Awards" . Kim Yoon Hye dan EXO akan memaparkan cerita mengenai pelajar seklah tinggi. :3 . Kim Yoon Hye akan berlakon sebagai transfer student yang akan menempuhi jalan hidup yang sedih.

"2013 MelOn Music Awards" yang dihostkan oleh EXO dan Lee Yoo Bi akan bersiaran langsung dari Seoul Olympic Park's Olympic Gymnastics Arena pada 7pm ;  haha.

-End.-

"Maaf dan tegur kalau salah "

Thank you:
Truly Aisyah :3

No comments:

Post a Comment