Monday, November 4, 2013

Okay, Jadual Hilang. =,,=



\\Assalamualaikum// n hye...
Okay, Lepas Exam haritu ustaz beritahu psal aktiviti lepas exam, Tapi sebenarnya kitorang ingat Ustaz nak cakap pasal cuti ke ape ke. haha. Tapi memang ade lah cuti tu. Kitorang dapat cuti  seminggu. Seminggu Jah . Seminggu Pun jadilah. Kenapalah tak cuti akhir tahun jer terus. Kay tu Apa yang Aisyah n kawan2 aisyah fikir, cuti akhir tahun seronok bagai. Ape2 jelah. 

Tapi Sekarang pengakuan berani mati Aisyah dan kawan2 Aisyah, Cuti ni bosan lerw. Nak sekolah. -,,- Ape ni? Dulu kemain lagi nak cuti, cuti akhir tahun lah bagai, Sekarang nak sekolah pulak nak belajarlah konon. Eleh,eleh. Perasan lerw.Haha, okay yang lepas tu lepas, tak perlu dikenang. Muahaha. *bila sekolah nak cuti, bila cuti nak sekolah* femes ayat ni suatu ketika dulu. :3 ape2 pun lupakan. haha.

Berbalik pada tajuk, dah baca kan? Jadual hilang. Ada jadual lagi ke lepas dah Exam Final? ape lah, jadual aktiviti lepas exam la. huhuhu. Almaklumlah dah habis Ujian, berterabur buku-buku dan kertas hafal tu. haha. Jadi susah lak nanti nak kemas balik cari buku teks nak kena hantar. -,,- sape punya keje? sendiri tanggung lah kan. hahaha. Sekarang ni, aisyah memang tengah cari kertas jadual tu,(Ecece perasan lah , Fb Games Anime je memanjang -,,- ) haha. Ape2 jelah. haha. Jadual tu, kemana perginya beliau entahlah. Seingat Aisyah , letak atas meja je. Terbang agaknya. -,,-  . Andainya Sempat Ku Baca Apa Yang Tertulis Pada KertasTersebut . xderlah riuh sangat nak mencari. haha. Esok dah hari selasa, Rabu dah buka sekolah. Bermulalah aktiviti lepas Exam. Lalalalala. So sekarang, ape nak buat? terpaksalah menyusahkan kawan untuk bagitau psal aktiviti akan datang. :3. Sorry kawan, berkorbanlah demi kawanmu yang tersayang ni. muahaha. XD. ayat tu.. 

Okay, Berharap pada Allah namun tak buat apa2- ape yang dapat? -,,- hahaha. Man Jadda Wa Jadda kan. hahaha. Pernah aisyah cakap kat kawan Aisyah, dia selalu cakap dia ni tak pandai lah ape lah. So, Aisyah cakap la, kalau berusaha mesti boleh punya. haha. Tapi die still cakap macam2 pasal dia, macam terlalu merendah diri. Yelah tak salah merendah diri kan, Allah lebih Suka. tapi janganlah terlampau. -,,- Nanti orang tak suka. haha. Ngade jer dia tu. -,,- sekeh kang. hahaha. Eh? hahaha. masuk cerita lain plak dah. haha. takpelah. XD. 

Ngee~. Ape-ape pun.. Jumpa di lain Entri. 
Eh satu lagi. Kalau nak komen ker, nak chat kat chatbox tu ke, "NO ANONIMOUS" tak perlu nak berahsia sangat la. huhuh
Apa-apa pun, thanks sudi baca, (macamlah ade org nak baca) -,,-
Kay,Good nite, 
Waillaliqa' , Maassalamah.
Assalamualaikum. 
:)


2 comments:

  1. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 262
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

    Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273

    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

    Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete